Župni oglasi – 13.8.2017.

župni oglasi - istaknutaVelika Gospa: u utorak je Uznesenje Blažene Djevice Marije na nebo – Velika Gospa, zapovijedani blagdan. Kod nas će Misa bit u 8,30 sati.

Čitluk: Susjedna župa Čitluk, slavi Misno slavlje povodom Velike Gospe na groblju Podadvor. Misno slavlje u 11,00 sati.

Bile: U subotu je Misa na Bilima povodom dana žrtava totalitarnih sistema. Misa će početi u 12,00 sati, a program prije Mise s pjevanjem 11,30. Poslije Mise slijedite će komemoracija za 150 poginulih branitelja iz Drugoga svjetskog rata. Misno slavlje na Bilima predslavi provincijal Hercegovačkih franjevaca fra Milenko Šteko. Program prije Mise, Misno slavlje, i pjevanje za vrijeme komemoracije predvode pjevači iz Kruševa: Mješoviti zbor „Fontes“, zbor mladih „Horeb“, klapa „Studenac“, tamburaši „Brist.

Pjevači i Bile: Povodom nastupa pjevača i tamburaša na Bilima ovih dana bit će nekoliko proba. Molio bih sve sudionike da sudjeluju neizostavno na probama.

Ženidbeni oglasi: Ženi se Danijel Marijanović sin Željkov i Zorice r. Karačić sa Krivodola i uzima Ivanu Soldo kćer Mladenovu i Milene r. Soldo sa Širokog Brijega. Vjenčanje 20. kolovoza 2017.

Ženidbeni oglasi: Ženi se Grgo Božić sin Slavkov i Milenke r. Čović iz Podgorja i uzima Moniku Komadina kćer Stanislavovu i Ane r. Jarak iz Mostara, župa sv. Matej – Rudnik. Vjenčanje 19. kolovoza 2017.

Ženidbeni oglasi: Ženi se Kristijan Tomić, sin Dragin i Francike r. Vladić, rođen u Zagrebu, podrijetlom s Krivodola, sada živi u Philippsburgu u Njemačkoj i uzima Elizu Karwaszewsku, kćer Wojciech-a Karwaszewskog i majke Barbare r. Sochacka iz Namislow-a u Poljskoj, vjenčanje predviđeno 18. kolovoza.

Pokojnici: Umrla je Zdravka Gagro, opremljena je sv. sakramentima. Za nju ćemo se pomoliti, Očenaš…