Župni oglasi 3.12.2017.

župni oglasi - istaknutaBezgrešno začeće BD Marije: U petak je blagdan Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije. Misa će biti skupa sa zornicom u 6,00 sati u jutro.

Vjeronauk kod crkve: U ovom tjednu su Pučke božićne ispovijedi. Djeca umjesto na vjeronauk neka dođu u subotu na ispovijed. Zbog priprema za Božić, ispovijedanja u župama dekanata, ispovjedi starih i bolesnih u župi, prestajemo s vjeronaukom kod crkve

Pjevanje dječjeg školskog zbora i zbora „Ilijini anđeli“: u utorak iza nastave u školi bit će pjevanje za djecu od drugog do petog razreda.

            U petak iza nastave u školi započet ćemo pjevanje s djecom od petog do devetog razreda. Sva djeca od petog do devetog razreda koja su određena za zbor neka u petak ostanu na probi.

Mise zornice: Sutra započinju u 6,00 sati Mise zornice

Božićna ispovijed starih bolesnih i nemoćnih župljana: U ovom tjednu imat ćemo Božićnu ispovijed starih, bolesnih i nemoćnih župljana. Ispovijed će biti po slijedećem rasporedu.

  • Ponedjeljak: Sretnice i Krivodol, Poći ću sa Sretnica s Poljana, a na Krivodolu od Ane Marijanović. Na Sretnicama ću poći oko 8,30 sati, a na Krivodolu oko 10,00
  • Utorak:  Podgorje i Selišta. U Podgorju ću poći od Anice Martinović oko 8,30 sati
  • srijeda: Čula, poći ću od Džeba oko 9,00 sati.

Oni koji mogu neka se sakupe na jednom mjestu u zaseoku. Za ispovijed pripremiti stolić s blagoslovljenom vodom, svijeću i križ.

Pučka Božićna ispovijed: U subotu započinju Božićne pučke ispovijedi u Dekanatu. Ispovijedi započinju u Čitluku u 10,00 s. i odmah i 11,00 kod nas u Kruševu.

Kod nas će biti ispovijedi u dvije skupine:

  •  prva skupina: od 11 sati. Misa po završetku ispovijedi oko 11,30
  • druga skupina: od 13 sati. Misa u 13,30.

U prvu skupinu neka dođu sva školska djeca. Ostali uzrasti neka se sami raspored. Sve vas molim nemojte odgađati ispovijed za posljednje dane pred Božić.

General Praljak: U prošlu srijedu, 29. studenoga, preminuo je general Praljak. Za vrijeme Obrambenog rata Praljak je bio naš zapovjednik. Misu za generala Praljka slavit ćemo u ponedjeljak, 4. prosinca u 6. sati. Za pokoj njegove duše pomolimo se…

Čišćenje crkve: Mario Marijanović, Ilija Marijanović, Krista Marijanović