Župni oglasi – 11.3.2018.

župni oglasi - istaknutaUskrsna ispovijed starih, bolesnih i nemoćnih:

  • ponedjeljak: Sretnice i Krivodol, Sretnice s Poljana, Krivodol od Ane Marijanović
  • utorak, Podgorje i Selišta poći ću iz Podgorja
  • srijeda, Čula od Džeba
  • Molio bih tamo gdje je moguće neka se za ispovijed okupe na jednom mjestu. Uz redovite ispovijedi, ako ima netko novi neka se prijavi. Neka se svugdje pripremi oltarić, na oltariću svijeća, blagoslovljena voda i križ. U ispovijed ću polaziti u 8,30 sati.

Vjeronauk: Zbog ispovijedi starih bolesnih i nemoćnih vjeronauk kod crkve bit će samo za prvopričesnike u petka i krizmanike u nedjelju između Misa.

Pjevanje školskog zbora i zbora „Ilijini anđeli“: Pjevanje školskog zbora i zbora „Ilijini anđeli“: u utorak niži razredi u petak više. Molim svu djecu da redovito sudjeluju na pjevanju. U slijedeću nedjelju za vrijeme Pučke Mise pjevat će dječji zbor. Neka sva djeca dođu u 10,00 sati da bi se upjevala i na koru organizirala.

Križni put i Gospin plač: Križni put u petak u 18,00 sati, a Gospin plač nedjeljom prije Misa.

Karlovac – Cetingrad: U slijedeću subotu, nedjelju i ponedjeljak povodom sv. Josipa idemo s klapom u Karlovac i Cetingrad. U nedjelju Mise će u Kruševu imati don Ivan Turudić. Don Ivan će imati Misu na Tepčićima i u Kruševu. U 8,30 u Kruševu, Tepčićima u 10,00 i u Kruševu u 11,00 sati. Budite strpljivi ako bi koju minutu zakasnio na Pučku Misu.

Čišćenje crkve: Tihomir Marijanović, Ante Marijanović Tonćin, Ana Marijanović ud. Ivana