Župni oglasi – 15.4.2018.

župni oglasi - istaknutaMolitva krunice za obnovu Crkve u BiH: Biskupi Crkve u BiH, 27. ožujka ove godine, uputili su poziv za moljenje Gospine krunice na zajedničku nakanu: duhovna obnova katolika Crkve u BiH. Potičem sve župljane da se uključe u molitvu krunice na rečenu nakanu.

Vjeronauk kod crkve:

  • Drugi, treći i peti: četvrtak iza nastave u školi
  • Šesti i sedmi: četvrtak iza nastave u školi
  • Osmi: utorak iza nastave u školi
  • Krizmanici: u subotu u 17,00 sati
  • Prvopričesnici u petak iza nastave u školi

Pjevanje zbora „Ilijini anđeli“ ili školskog zbora:

  • od drugog do petog razreda u utorak iza nastave u školi
  • od šestog do devetog razreda u petak iza nastave u školi

Pjevanje pod Misom dječjeg zbora: Dječji zbor „Ilijini anđeli“ pjevat će u slijedeću nedjelju, 22. travnja, pod Pučkom Misom. Molio bih svu djecu da dođu u 10,00 sati zbog upjevavanja i redanja na koru.

Jelin grob: Jelin grob smo pronašli u subotu, 31. ožujka. Organizirali smo ekshumaciju u  četvrtak, 12. travnja. Kosti smo pohranili u limeni sanduk. Jeline kosti će ostati u limenom sanduku sve do organiziranog pokopa na mjestu pronalaska. Planiramo urediti grobište, pristup do grobišta i okoliš. Kada će biti Jeli pokop odredit će „Povjerenstvo za ispitivanje Jelina groba“ O svemu što budemo činili bit ćete obaviješteni na vrijeme. O pronalasku Jelina groba i ekshumaciji u slijedećim danima više ćemo napisati i pokrijepiti fotografijama na stranicama našega portala.

Dan škole: u srijedu, 18. travnja je “Dan škole”. Ravnatelju, tajništvu, nastavnicima, učiteljima i učenicima naše škole “Dan škole” čestitamo. Molimo Boga za sve njih, Bog ih blagoslovio.

Otvaranje obnovljene ambulante: Mjesec dva unatrag započela je obnova naše ambulante. Za vrijeme obnovi korištene su prostorija “Male škole” za ambulantske potrebe. Radovi na obnovi su privedeni kraju. Obnovljena ambulanta bit će otvorena i blagoslovljena u ponedjeljak, 16,00 travnja, u 14,00 sati. Hvala svima koji su planirali i pomogli obnovi ambulante.

Ženidbeni oglasi: Ženi se Ivan Marić sin Draženkov i Branke r. Ivanković sa Sretnica i uzima Ivonu Stojić kćer Pavinu i Jelene r. Brajković iz Dragićine župa Čerin. Vjenčanje planirano 20. travnja u Čerinu. Ivanu i Ivoni neka bude blagoslovljen brak.