Ambulanta u Kruševu – obnova

Dom - IstaknutaOtvaranje obnovljene ambulante: U siječnju (25. siječnja ove godine) započela je obnova ambulante u kruševskom domu. Za ambulantske potrebe u vrijeme obnovi korištene su prostorija “Male škole”. Radovi na obnovi su završeni. Preseljenje ambulantskog inventara iz „Male škole“ u ambulantu obavljeno je 12. travnja. Obnovljena ambulanta bit će otvorena i blagoslovljena u ponedjeljak, 16. travnja, u 14,00 sati.

Obnovu ambulante organizirao je Dom zdravlja iz Mostara (ravnatelj doktor Mario Kordić), Mjesna zajednica Kruševo (Željko Pušić, Mile Pušić i Tomas Bevanda) i grad Mostar (gradonačelnik Ljubo Bešllić, Miro Kordić, Marko Novak).

Osobe koje su doprinijele obnovi ambulante su: Mario Kordić, Ljubo Bešlić, Željko Pušić, Mile Pušić, Tomas Bevanda, Miro Kordić i Marko Novak.

Hvala svima koji su planirali i pomogli obnovi ambulante. Hvala ravnatelju Škole (Zoran Žepić) na iznajmljivanju prostorija „Male škole“ za potrebe ambulantskog liječenja dok su se prostorije ambulante obnavljale.